Det er altid en underlig tom fornemmelse at vågne søndag morgen efter Open Source Days.

Flere måneders målrettet indsats er kulmineret. Og festen er nu vel overstået.
Pludselig er der ikke en mulliard opgaver der skal huskes, og en zillion ting der skal koordineres med 'de andre'[1].

Morgenen (dvs. formiddagen/middagen) er foregået halvt i zombie tilstand.
Det lokale brunch sted havde lukket, så jeg har holdt den gående på bagerbrød og Red Bull.
Jeg er helt klart blevet for gammel til at tage 4 pre-konference dage og 2 16 timers konferencedage (incl. en pæn del efter-konference-øl) uden men.

Jeg stod som de foregående år for at sikre at der var net og strøm til udstillere og brugergrupper.
Til at hjælpe med dette havde jeg igen iår et super Net-crew, bestående af:
Lars Thegler, Jenny Hadfield, Henrik Andersen, Jesper Frilund, Michel "Yuki" Inoue, Jon Erichsen, Asbjørn Thegler & Søren Schrøder [2]
Tak gutter, det var igen iår en fornøjelse at arbejde sammen med jer.
(Det skal kraftigt understreges at vi ikke havde noget med det trådløse net at gøre. Det er 100% konfigureret og administreret af IT-U.)

Også tak til alle vores konference hjælpere. Det er jeres fortjeneste at alt det praktiske under konferencen har forløbet så glat som det gjorde. I er alt for mange til at nævne her, men i ved hvem i er.

Det er min opfattelse, at alt på konferencen forløb uden reelle problemer.
Jeg havde derfor tid til at se flere af foredragene. Og de jeg var nødt til at misse håber jeg at DKUUGs video team fik båndet. Hold øje med websiden for at se når de er online.

Tilbage er nu at få klaret de løse administrative ender, hvor den vigtigste er at sikre at vi får aflagt regnskab til vores ejere, DKUUG. Uden DKUUGs velvillige økomnomiske backing havde der ikke været nogen Open Source Days konference.

På det mere personlige plan er det pludselig gået op for mig, at vasketøjskurven har fået rekord top på, og at de steder min Roomba ikke kan nå, har et decideret gråt og let uldent skær i forårssolen. Papirene i TODO bunken på skrivebordet ser ud til at være i akut fare for at komme i skred og planterne ser temmeligt indtørrede ud. Afgjort en god plan også at tage en fridag mandag.

spacer.png

[1] Hanne, Kristian, Peter og Sidsel
[2] Sorteret efter 2. bogstav i fornavn. Hvorfor ikke?